månadens

alla filmer

Vecka 44:

MRS. HARRIS GOES TO PARIS är den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk
hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.
Visas 30/10 & 2/11 kl 19.00, 115 min, drama, biljettpris 110 kr.

 

 

 Vecka 44:

Halloween Ends: Det här är det sista Laurie Strode behöver uthärda. Efter 45 år når nu den mest hyllade och respekterade skräckfranchisen i filmhistorien, ett episkt skräckinjagande slut. För sista gången
konfronterar Laurie Strode ondskan personifierad, Michael Myers, i en sista sammandrabbning olikt något som setts på bio tidigare. Bara en av dem kommer att överleva.
Visas 1 & 3/11 kl 19.00, 111 min, Thriller/skräck, biljettpris 110 kr.

 

Vecka 44
Lasse-Majas Detektivbyrå – Skorpionens gåta:
Alla i Valleby ser fram emot Vallebydagen när en tjuv
plötsligt slår till och utför en serie stölder. Efter sig lämnar tjuven symboler kopplade till stjärntecken och
rymden. Stölderna verkar gå ut på att förstöra Vallebydagen. Lasse och Maja kastar sig över fallet och engagerar den vresiga mästertjuven Lillie Ragnarsson som master mind i utredningen som snart utvecklar sig till en katt-och-råtta-lek där tjuven alltid tycks ligga steget före. Men vem är egentligen denne listige mästertjuv och vilket är hens motiv? Kommer Lasse och Maja att lyckas knäcka gåtan och stoppa tjuven innan hela Vallebydagen ställs in?
Visas 6/11 kl 16.00, Familjefilm/äventyr, biljettpris 90 kr.

Vecka 45:

Året jag slutade prestera……Hanna är mitt uppe i livet och karriären och vill skaffa ett andra barn med Morten, men istället gör han slut. Plötsligt står hon utan jobb, lägenhet och bästa vännen Carro, som
olägligt nog också tröttnat på Hannas konstanta stressande. Hanna gör vad hon kan för att rädda sig ur sin sits och få sitt liv tillbaka, vilket resulterar i pinsamma situationer och smärre katastrofer. En dimmig natt träffar hon Liv, som inte låter sig styras av vare sig självupptagna killar eller stressiga jobb. Liv ger Hanna mod att börja lyssna på sig själv, njuta av allt livet bjuder på och sluta ställa upp på omöjliga premisser. Ett komedidrama om att våga tänka om med oväntade insikter, somrig romantik och härlig humor med hög igenkänning.
Visas 6 & 9/11 kl 19.00, 100 min, barntillåten, Drama/komedi, biljettpris 110 kr.

Vecka 45&46:

Ticket To Paradise: Oscar®-vinnarna George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. Ticket to Paradise, från Working Title, Smokehouse Pictures och Red Om Films, är en romantisk komedi om att plötsligt få en oväntad andra chans. Ticket to Paradise är regisserad av Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again, manusförfattare Best Exotic Marigold Hotel- filmerna) som även skrivit manus tillsammans med Daniel Pipski.
Visas 13 & 16/11, 104 min, barntillåten, komedi, biljettpris 110 kr.

Vecka 46:

Ensamma hjärtan. Möt fyra olika par i lika många olika ansikten. En romantisk komedi om kärlekens olika ansikten.
Gästar Kulturgården den 17/11 kl 19.00, biljettpris 250 kr, skolungdom halva priset.

 

Vecka 46

Lyle, Lyle, Crocodile. När familjen Primm flyttar till New York kämpar den unge sonen med att anpassa sig till sin nya skola och sina nya vänner. När han upptäcker Lyle, en sjungande krokodil som älskar kaviar, att bada och bra musik, boendes på familjens vind förändras allt och de blir bästa vänner. När deras vänskap hotas av den elake grannen Mr. Grumps måste familjen samarbeta med Lyles ägare Hector för att visa för världen att det inte är något fel med en stor, sjungande krokodil med en ännu större personlighet.
Visas 20/11 kl. 16:00. Familjefilm/musikal, biljettpris 90 kr.  

 

 

 

 

Vecka 46&47

The Menu: Ett par reser till en exklusiv restaurang på en ö, där kocken har förberett en lyxig meny med
några chockerande överraskningar.
Visas 20 & 23/11 kl 19.00, 107 min, Drama/skräck, biljettpris 110 kr.

 

Vecka 47&48

SHE SAID. Tvåfaldigt Oscar®-nominerade Carey Mulligan  spelar huvudrollerna som New York Times-reportern Megan Twohey och Jodi Kantor, som tillsammans släppte en av en hel generations viktigaste nyheter – en story som hjälpte till att föra #Metoo- rörelsen framåt, bröt årtionden av tystnad kring sexuella övergrepp i Hollywood och förändrade amerikansk kultur för alltid.
Visas 27&30/11 kl 19.00, drama, biljettpris 110 kr.

 

 

Biljettkassan öppnar 20 minuter före visning