månadens

alla filmer

 

Vecka 48: En annorlunda värld.  Den legendarisa familjen Clade tillhör en släkt av upptäckare. Tillsammans med sittt team ger de sig av på en resa bortom tid och rum till en plats fylld med oändliga mysterier. Men deras olikheter hotar det senaste och allra viktigaste updraget – de måste rädda sin värld.
Visas 4/12 kl 16.00, 101 min, animerad familjefilm, biljettpris 90 kr.

 

 

Vecka 48&49:  Länge leve bonusfamiljen: Hur länge ska man kämpa för sitt äktenskap och kan man förlåta otrohet? Lisa och Patrik har lappat ihop sitt äktenksap efter Patriks otrohet eDet visar sig att Lisa glömt bort att hon lämnade in skilsmässopapper när det var som sämst mellan dem och nu är skilsmässan ett faktum. Patrik blir bestört, han vill absolut inte vara skild från Lisa och bestämmer sig för att överraska henne i fjällen med ett bröllop på nyårsafton. Väl på plats kommer det fram att Lisa också har varit otrogen och allt vänds upp och ner.
Visas 4/12 & 7/12 kl 19.00, 107 min, drama, biljettpris 110 kr.

 

Vecka 49: Rose: Hösten 1997 rullar en turistbuss ut från Ålborg med Paris som destination. Ombord finns Inger, hennes syster Ellen och svågern Vagn. I övrigt känner de inga bland deltagarna. Knappt har bussen nått motorvägen förrän Inger högljutt ger sig till känna inför gruppen. Eller mer exakt… hon och ”Rose”, Ingers andra personlighet. Synnerligen upplysta om Ingers svåra kamp mot psykisk ohälsa reagerar vissa i gruppen med sympati och omtanke, vissa med avsmak. Oavsett vad dras hela gruppen in i Ingers öden och missöden, vare sig de vill det eller inte, vilket får sin kulmen i Paris. Här visar det sig att Inger har en dold agenda med sin resan, vars eventuella facit kan vara förklaringen till att hon bllivit den hon är.
Visas 11/12 kl 19.00, 106 min, från 11 år, biljettpris 110 kr.

 

 Vecka 50&51: Avatar, The way of water: Mer än tio år efter händelserna i den första filmen berättar ”Avatar The Way of Water” historien om familjen Sully (Jake, Neytiri och deras barn), problemen som följer dem, allt de gör för att leva i säkerhet, slagen de utkämpar för att hålla sig levande och tragedierna de måste utstå.
Visas 18/12 & 21/12 kl 19.00, drama – action, biljettpris 110 kr.

 

 

Vecka 51, Juldagen: Håkan Bråkan passas av världens – enligt honom – tråkigaste barnvakt Amanda och han måste rymma därifrån för att vinna årets viktigaste dataspelstävling! Det är starten på en serie missförstånd där Håkan hamnar på kollisionskurs med en härjande inbrottsliga. För att besegra tjuvarna måste han använda sina kunskaper från dataspelet in i den riktiga världen. Lyckas han så får han inte bara lugn och ro till att spela – han kan också rädda hela grannskapet och sin framtid.
Visas 25/12 kl 16.00, familjefilm, biljettpris 90 kr,

 

Vecka 51 Juldagen:

UFO SWEDEN: När en fosterhemsplacerad tonårsrebell misstänker att hennes pappa inte är död utan kidnappad av ufon tar hon hjälp av en ufoförening för att ta reda på sanningen. Tillsammans ger dom sig utpå ett riskfyllt äventyr som tar dom långt utanför lagens gränser och in i en värld fylld av UFO- expeditioner, konspirationer och oförklarliga fenomen.
Visas 25/12 kl 19.00, science fiction – äventyr, biljettpris 110 kr.

 

Vecka 1

Mästrkatten 2. Nu återvänder allas mjölk-lapande, svärdsfäktande, galet modiga favorit-kattdjur. För första gången på över ett decennium, presenterar DreamWorks Animation ett nytt äventyr i Shreks universum, där den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv. För att få tillbaka de liven ger sig Mästerkatten ut på sitt största äventyr hittills.
Visas 8/1 kl 16.00, 102 min, animerad familjefilm, biljettpris 90 kr.

 

 

 

Vecka 1

André Rieu. Starta det nya året 2023 med André Rieu i Dublin! En festlig konsert, exklusiv för biografer, är det bästa sättet att välkomna ett nytt år. Premiär 6 januari. André och hans Johann Strauss Orchestra kommer att bjuda på romantiska melodier, populära klassiker, festlåtar och älskade valser. André Rieu i Dublin är maestrons första inspelade konsert i den irländska huvudstaden på mer än 20 år – en alldeles speciell händelse som inte får missas. Ta med dina nära och kära till din lokala biograf och njut av en kväll med
musik och dans på den stora duken med André Rieu. Gott nytt år!
Visas 8/1 kl 19.00, 120 min, musik, biljettpris 110 kr.

 

Biljettkassan öppnar 20 minuter före visning