månadens

alla filmer

Vecka 34 & 35

ANDRÉ RIEU. Valsens konung André Rieu bjuder in till en helt ny konsertupplevelse på bio! André Rieu återvänder till det ikoniska Vrijthoftorget i Maastricht för årets härliga sommarkonsert. En musikalisk fest som innehåller klassiker, populära allsånger och härliga valser. Tillsammans med sin Johann Strauss Orchestra tar André även med sig den charmiga gospelkören och speciellt inbjudna överraskningsgäster. Dela en konsertupplevelse fylld av musik, dans, kärlek och lycka – endast på bio!

Visas 27/7  & 28/8 kl 15.00, 180 min, biljettpris 120 kr.

 

 

 

 

 

 

Vecka 34

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY. Harrison Ford är tillbaka i rollen som den legendariska hjältearkeologen i denna femte film i den berömda serien.
Visas 27/8 kl 19.00, 154 min, drama/action/äventyr, biljettpris 120 kr.

 

 

 

Vecka 35

BARBIE. En live-actionfilm baserad på den populära Barbie-franchisen. I rollerna ser vi Margot Robbie som Barbie och Ryan Gosling som Ken. Regi av Greta Gerwig.

Visas 30/8 kl. 19:00 & 3/9 kl 16.00, drama, familjefilm, biljettpris 120 kr.

Vecka 35 & 36

OPPENHEIMER, skriven och regisserad av Christopher Nolan, är en episk thriller, i vilken publiken kastas in i den pulshöjande paradoxen med den gåtfulla mannen som måste riskera att förgöra världen för att kunna rädda den. I rollerna ser vi Cillian Murphy som J. Robert Oppenheimer och Emily Blunt som hans fru, biologen och botanikern Katherine ”Kitty” Oppenheimer.

Filmen är baserad på den Pulitzer Prize-belönade bokenAmerican Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimerav Kai Bird och den bortgångne Martin J. Sherwin.

Visas 3/9 & 6/9 kl 19.00, 180 min, thriller, biopic, biljettpris 120 kr.

 Vecka 36 & 37

MISSION IMPOSSIBLE – DEAD RECKONING: Ethan Hunt (Tom Cruise) och hans IMF-team ger sig ut på sitt farligaste uppdrag hittills: att spåra upp ett fruktansvärt nytt vapen som hotar hela mänskligheten, innan det hamnar i orätta händer. När kontrollen över framtiden och världens öde står på spel, och mörka krafter från Ethans förflutna närmar sig, börjar ett dödligt race runt hela världen. Konfronterad av en mystisk, allsmäktig fiende, tvingas Ethan inse att inget kan vara viktigare än hans uppdrag – inte ens de människor vars liv han bryr sig mest om.

Visas 10/9 & 13/9 kl 19.00, 163 min, action, thriller, från 11 år, biljettpris 120 kr.

Vecka 37

DOM SMÅ HJÄLTARNA: Den modiga lilla skogsmusen Bonnie lever ett gott liv i antikens Grekland bland gudar och legender tillsammans med sin adoptivpappa Sam, som också råkar vara en katt. Gudarna Zeus och Poseidon börjar bråka om en nybyggd staty i hennes hemstad Yolcos och då måste Bonnie ge sig ut på ett äventyr för att rädda staden. På vägen stöter hon på både faror och nya vänner.

Dom små hjältarna är ett fartfyllt och roligt äventyr med årets gulligaste hjältar.

Visas 17/9 kl 16.00, familjefilm, saga, biljettpris 100 kr.

Vecka 37 & 38

BOOK CLUB – THE NEXT CHAPTER: Den hett efterlängtade uppföljaren följer de fyra bästa vännerna när de tar sin bokklubb till Italien för att göra den roliga tjejresa de aldrig gjorde.

När saker går åt skogen och hemligheter avslöjas, förändras deras vilsamma semester till en landsomfattande resa som blir deras livs största äventyr.

Visas 17/9 & 20/9 kl 19.00, feel-good, drama, biljettpris 120 kr.

Vecka 38 & 39

MORD I VENEDIG utspelar sig efter andra världskriget i Venedig. På självaste Allhelgona afton sker ett skrämmande mysterium, där den berömda detektiven Hercule Poirot råkar befinna sig. Numera pensionerad och i självpåtagen exil i världens mest berömda stad, deltar Poirot motvilligt i en seans i ett förfallet, hemsökt palats. När en av gästerna blir mördad, kastas detektiven in i en ondskefull värld av skuggor och hemligheter.

Visas 24/9 & 27/9 kl 19.00, deckare, thriller, biljettpris 120 kr 

Biljettkassan öppnar 20 minuter före visning