Nytt liv i Gränna Kulturgård

Välkommen till vår alldeles nystartade hemsida, här kommer du på sikt att hitta information om all verksamhet i vår del av kulturgården i Gränna.

Föreningen Grenna Kulturgård bildades i april 2017 (efter ca 2 års förarbete) och syftet med föreningen är att återskapa Grenna Kulturgård till en samlingsplats för grevskapets innevånare.

Föreningen Grenna Kulturgård har fått ett hyresavtal med tekniska kontoret, Jönköpings kommun vilket i dagsläget innefattar Per Brahesalen med loger och teknikrum och arbetar samtidigt på att få någon form av avtal gällande Trappsalen.

Grännas bio har äntligen slagit upp portarna igen. Ambitionen i föreningen Grenna Kulturgård är att erbjuda ett rikt filmutbud som passar alla åldrar, filmer som roar, engagerar, skapar debatt och ger lite nya perspektiv. Håll utkik efter kommande filmer.

Vi vill också att lokalen utnyttjas så mycket som möjligt till övrig verksamhet såsom konferenser, föreläsningar, allmänna samlingar mm.

Grenna Cabarevyförening har ju sina stående föreställningar varje januari och februari i Per Brahesalen och detta hoppas vi naturligtvis kommer att fortsätta.

På sikt skall vi också få tillbaka teaterföreställningar och konserter på hemmaplan men först måste lokalen kompletteras med både ljus och ljudutrustning och som ni förstår ligger det ju en hel del pengar i detta.

Vi vill naturligtvis ha så många medlemmar, som möjligt i vår förening! Du kan välja att vara aktiv eller passiv medlem men det behövs krafter för att kunna genomföra allt vi föresatt oss så du är hjärtligt välkommen, som medlem i vår förening.

Har du några frågor eller synpunkter eller vi du boka Per Brahesalen är du välkommen att meddela dig på
e-post: info@kultur-garden.se

Nu kör vi så det ryker hälsar styrelsen för Föreningen Grenna Kulturgård gm
Hans-Erik Lugn

AKTUELLT

Medlemsavgift 2021

Medlemsavgift 2021

Det är dags att betala medlemsavgiften för 2021 . 200 kr per person, föreningar 500 kr, på BG601-5333. Swish 1236 773 469. Skriv alltid ditt namn, födelseår, mailadress eller postadress.